July 5, 2017

Nyfikenhet, närhet och engagemang för bygden – Tobias Åsell leder Skultuna till framgång

Han beskriver sig själv som nyfikenheten själv och undrar alltid vad som finns bakom nästa vägkrök. En vetgirig ledare som aldrig slutar plugga och som hela tiden strävar efter att bli bättre. Med stort engagemang och en vilja att ständigt utvecklas leder Tobias Åsell Skultuna kommundelsförvaltning.

Skultuna är Västerås enda kommundel och den täcker en fjärdedel av Västerås geografiska yta. Det bor runt 5600 människor i kommundelen och det är kommundelsdirektör Tobias Åsell som är högst ansvarig för att se till att de verksamheter som finns för dem håller god kvalitét. I Skultuna finns verksamheter som tar hand om Skultunaborna genom livets olika skeenden – förskola, skola, äldreomsorg och serviceinrättningar som till exempel badet och biblioteket.

I Västeråspodden Ledarskap berättar Tobias om hur det är att leda en bygd fylld av engagerade människor och vilka nycklar han ser för att leda bygden mot utveckling. 

Programledare:
Pia Lindhe Rudolf, kommunikatör Västerås stad och Lenny Hallgren, direktör för förvaltningen Servicepartner vid Västerås stad

00:0000:00

Facebook Comments:

More episodes

Load more